Kali bude hlavnou hviezdou Diamond Race 2015

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 08:30 • 2 min
Kali bude hlavnou hviezdou Diamond Race 2015

BRATISLAVA - Slovenský rapper Koloman Magyary známy pod umeleckým menom Kali odohrá 18. júna v diskotékovom klube Humno v Tatranskej Lomnici koncert v rámci šiesteho ročníka závodov športových a luxusných automobilov Diamond Race 2015.

slovakia

left justify in out

Známy interpret sa na exkluzívnom podujatí objaví v rámci svojho aktuálneho Nikto Tour 2015. Na automobilové závody sa podľa vlastných slov už veľmi teší. „Na závody sa teším, aj osobne. Nevlastním síce podobné auto, ale vždy si ich rád pozriem. Som šťastný, že môžem byť opäť súčasťou Diamond Race,“ povedal rapper, ktorý pred rokom s Petrom Pannom zložil pre podujatie dokonca rovnomennú pesničku. Fanúšikov dvojica navyše poteší aj neobvyklým tracklistom. „Okrem piesne Diamond Race zaradím aj ďalšie veci, ktoré bežne na koncertoch nedávam. Už mám vyskladaný tracklist. Koncert potrvá približne trištvrte hodinu,“ prezradil rapper. „Teším sa na túto udalosť, pretože je to niečo exkluzívne. V Humne máme zároveň veľa fanúšikov, takže už počítam dni,“ dodal na záver.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona