Kali a IMT Smile rozbehli šnúru koncertov

NETKY.SK • 10 December 2018, 14:40 • 2 min
Kali a IMT Smile rozbehli šnúru koncertov

BRATISLAVA - Vo štvrtok sa v bratislavskej Inchebe odohral prvý z piatich naplánovaných koncertov IMT Smile, kde bol hlavným hosťom známy slovenský raper Kali. Bol to preňho nezabudnuteľný zážitok a vyjadril sa, "že za 10 rokov koncertovania nič podobné ešte nezažil."

slovakia

left justify in out

Štvrtkový večer otváral predskokan BuranoWski, ktorý sa predstavil s gitarou. Zahral piesne Žena, Starý otec, svoj najväčší hit Lúč a vianočnú atmosféru doplnil o skladbu Čaro Vianoc.

 

Po jeho vystúpení sa na pódiu objavila skupina IMT Smile, ktorej vypredaná hala začala aplaudovať. Počas dvojhodinového koncertu odohrali svoje najväčšie hity ako Len Tebe, Niekto ako kráľ či Budueme to stále my. Videoklip k piesni Čo všetko sa môže stať z najnovšieho albumu Budeme to stále my predstavili iba deň pred koncertom.

 

Ďalším prekvapením bolo, keď sa k skupine pridal počas piesne Ľudia nie sú zlí Ivanov a Mirov otec - Miroslav Tásler starší, ktorý zahral na basgitare. Najväčší súčasný hit Hej, sokoly! dospievali všetci traja už medzi divákmi v publiku. 

 

Kali ako hlavný hosť večera sa vyjadril: "Bolo to niečo neskutočné. Za clých 10 rokov môjho koncertovania som nič podobné nezažil. Samotný koncert bol podľa mňa super, a som strašne rád, že ma fanúšikovia IMT Smile prijali. Dúfam, že sme prekonali ich očakávania."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌑 Doskladnené🎁 WWW.DEZERTMUSIC.SK #dovidopo #merch #2018 #dezertmusic

Príspevok, ktorý zdieľa DezertKaliMusic (@dezertkalimusic),

 

Objavil sa na pódiu pri spoločnej piesni Poď so mnou. Okrem toho ponúkol aj svoje dve skladby Nejsom ten pravý a Nejsi jediná.

 

Ivan Tásler, hlavný spevák skupiny, sa vyjadril, že diváci ho veľmi príjemne prekvapili, najmä tým, že nemali nič proti zmene štýlu. Celý projekt, tak ako ho vymysleli sa mu veľmi pozdáva a teší sa už na ďalší.

 

Tento týždeň sériu koncertov zakončia dve vystúpenia v košickej Steel aréne, kde sa ako hostia predstavia Lukáš Adamec (14.12.) a Marán Čekovský (15.12.)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies