Kaley Cuoco svadbu zatiaľ neplánuje

NETKY.SK • 8 Október 2013, 08:32 • 2 min
Kaley Cuoco svadbu zatiaľ neplánuje

LOS ANGELES - Americká herečka Kaley Cuoco zatiaľ neplánuje svadbu so snúbencom, tenistom Ryanom Sweetingom. Prezradila to novinárom na prestížnom turnaji v póle 2013 Veuve Clicquot Polo Classic. "Sme príliš zaneprázdnení na plánovanie svadby," vysvetlila 27-ročná herečka s tým, že sa o tom možno začnú rozprávať o rok, no zatiaľ si užívajú zasnúbenie.

slovakia

left justify in out

S 26-ročným Sweetingom sa pritom dala dokopy len tri mesiace pred zasnúbením, krátko po tom, ako sa skončil jej románik s hercom Henrym Cavillom. Hviezda amerického komediálneho seriálu Teória veľkého tresku (2007) pripustila, že po trojmesačnej známosti vyzerajú zásnuby ako bláznivý nápad. Pre magazín Entertainment Today sa však vyjadrila, že to medzi nimi funguje. Podľa jej slov vyrastali s rovnakými ľuďmi a mali spoločných rodinných priateľov, len sa nikdy nestretli. "Mám pocit, akoby som ho poznala celý život," poznamenala. 

Kaley Cuoco sa stala známou vďaka postave Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Známa je však najmä ako Penny zo spomínanej Teórie veľkého tresku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies