Kaley Cuoco sa na Silvestra vydávala: Bola to moja najkrajšia noc v živote!

NETKY.SK • 2 Január 2014, 08:25 • 2 min
Kaley Cuoco sa na Silvestra vydávala: Bola to moja najkrajšia noc v živote!

LOS ANGELES - Americká herečka Kaley Cuoco sa na Silvestra vydala za tenistu Ryana Sweetinga. Dvadsaťosemročná hviezda seriálu Teória veľkého tresku (2007) zverejnila v stredu prostredníctvom služby Instagram fotografiu, ako v ružových šatách z dielne Very Wang bozkáva svojho novomanžela.

slovakia

left justify in out

"Áno :) #sweetingovci." napísala k obrázku a neskôr pridala i ďalšie. K záberu, na ktorom sa tenista stráca v záplave jej veľkej ružovej sukne, napísala: "Najúžasnejšia noc môjho života" a fotografiu z ich prvého novomanželského tanca doplnila slovami: "Minulú noc som sa vydala za môjho miláčika :) život nemôže byť krajší."

Dvojica si povedala "áno" pred zhruba 150 hosťami na ranči Hummingbird Nest v kalifornskej Santa Susane. Svadba sa niesla v znamení témy oheň a ľad, pričom nevesta sa po obrade z unikátnych šiat od prestížnej módnej návrhárky prezliekla do krátkych červených. 

S 26-ročným Sweetingom sa pritom dala dokopy len tri mesiace pred septembrovým zasnúbením, krátko po tom, ako sa skončil jej románik s hercom Henrym Cavillom. V následných rozhovoroch pripustila, že po trojmesačnej známosti vyzerajú zásnuby ako bláznivý nápad, no zároveň dodala, že to medzi nimi funguje výborne. Podľa jej slov vyrastali s rovnakými ľuďmi a mali spoločných rodinných priateľov, len sa nikdy nestretli. "Mám pocit, akoby som ho poznala celý život," poznamenala. 

Kaley Cuoco sa stala známou vďaka postave Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Známa je však najmä ako Penny zo spomínanej Teórie veľkého tresku. Sweeting bol v minulosti na 64. mieste rebríčka ATP, v súčasnosti je až na 666. pozícii. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies