Kaley Cuoco nežije s manželom v spoločnej domácnosti

NETKY.SK • 9 Október 2019, 11:46 • 2 min
Kaley Cuoco nežije s manželom v spoločnej domácnosti

BRATISLAVA - Americká herečka Kaley Cuoco nežije v spoločnej domácnosti s manželom Karlom Cookom. Problém s tým však nemá, pretože plánujú spolu bývať.

slovakia

left justify in out

"Život je o rovnováhe. Je to skvelé. Staviame si náš vysnívaný dom, takže čoskoro budeme spolu u nás doma. Dosiaľ to však pre nás fungovalo dobre. Nemám s tým problém," vyjadrila sa 33-ročná rodáčka z kalifornského Camarilla pre extratv.com.

Herečka a profesionálny jazdec na koni tvoria pár od roku 2016. Zasnúbili sa v novembri 2017, keď Cook požiadal Cuoco o ruku na jej 32. narodeniny. Zosobášili sa vlani v júni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎽 @30nama_tv کیلی کوکو بازیگر ۳۳ ساله سریال بیگ بنگ تئوری که ۱۵ ماه پیش با کارل کوک که یک سوارکار ۲۸ ساله است ازدواج کـرد، در مصاحبه‌ای جدید گفت؛ کـه طی این مدت من و همسرم در مکانی متفاوت و بصورت جدا از هم زندگی کرده‌ایم. او در ادامه عنوان کرد: هر دو ما مشکلی با این موضوع نداریم و علت اینکار اختلاف یا وجود مشکل میان ما نیست بلکه ما در حال ساخت خانه رویایی خودمان هستیم و بزودی به آنجا نقل مکان میکنیم ‌‌ ‌#moviedate #factz #magazines #followmeto #designing #filmy #weddingcinematography #filmstagram #cinemalovers #cinemagram #cinemaximum #cinematographylife #cinemacity #cinemaxxi #dailyfact #instafilms #movieshoot #moviestills #tvactor #hollywoodactors #bestfilms #filmsociety #filmsoup #hollywoodclassics #moviemagazine#کیلی_کوکو#kaleycuoco #marriagequotes #married#

Príspevok, ktorý zdieľa CINEMA MAGAZINE (@30nama_tv),

 

Kaley Christine Cuoco sa stala známou ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Známa je však najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku (2007 - 2019), za ktorý si spolu s kolegami a kolegyňami vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies