Kaleta dostal desaťzápasový dištanc za úder do hlavy

NETKY.SK • 16 Október 2013, 09:45 • 2 min
Kaleta dostal desaťzápasový dištanc za úder do hlavy

NEW YORK - Hokejový útočník Buffala Patrick Kaleta dostal desaťzápasový dištanc za nepovolený úder do hlavy obrancu Columbusu Jacka Johnsona.

slovakia

left justify in out

 V rozhodovaní disciplinárneho oddelenia zohrali úlohu aj útočníkove prehrešky z minulosti. Kaleta príde na plate o 152 439 dolárov, ktoré poputujú na konto špeciálneho fondu hráčskej asociácie NHL. Za svoj zákrok v zápase nedostal od rozhodcov žiaden trest, Johnson sa po ňom nezranil. Kaleta si už odpykal z dištancu dva zápasy, počas ktorých čakal na výsledok disciplinárneho konania.

"Každý, kto urobí niečo podobné, musí bez ohľadu na meno počítať s dodatočným disciplinárnym riešením. Pri výške trestu sme však brali do úvahy, že išlo o hráča, ktorému sme pozastavili v posledných štyroch sezónach šesťkrát činnosť," povedal viceprezident NHL Brendan Shanahan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies