Kalabiška začal trénovať, zatiaľ individuálne

NETKY.SK • 18 August 2015, 11:53 • 2 min
Kalabiška začal trénovať, zatiaľ individuálne

BRATISLAVA - V tábore slovenského futbalového klubu FK Senica zavládla radosť. S devätnástimi gólmi najlepší strelec uplynulej sezóny Fortuna ligy Jan Kalabiška začal po zranení členka v nedeľu trénovať, zatiaľ iba individuálne.

slovakia

left justify in out

Postupne by sa však mal ľavonohý krídelník pripojiť k mužstvu, jeho zdravotný stav sa rapídne zlepšuje. "Už to ani neboli, len ma to trochu obmedzuje v pohybe. Uvidíme, čo to spraví, keď začnem kopať do lopty. Momentálne trénujem individuálne, ale už čoskoro by som sa mal pridať k chalanom," citovala oficiálna internetová stránka klubu zo Záhoria slová českého legionára Kalabišku.

 

Vo víťaznom stretnutí 3. kola najvyššej slovenskej súťaže proti nováčikovi zo Skalice (2:1) musel v prvý augustový deň odísť rodák z Mělníka po predchádzajúcom súboji o loptu predčasne z trávnika pre problémy s členkom. "Bola to enormná bolesť, nemohol som s tým pokračovať," uviedol Jan Kalabiška. Následné podrobnejšie vyšetrenia ukázali, že ofenzívna opora Senice má poškodené väzivo v členku. Prognózy lekárov hovorili o nútenej, približne trojtýždňovej pauze.

 

Hráči FK Senica figurujú po 5. kole najvyššej súťaže na 7. mieste so šiestimi bodmi, bilanciou 1 - 3 - 1 a skóre 4:5. Tím zo Záhoria sa najbližšie predstaví v nedeľu 23. augusta o 19.00 h v rámci 6. kola Fortuna ligy na trávniku MŠK Žilina.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies