Kalabiška priznal, že prežil najlepší polrok v živote

NETKY.SK • 15 December 2014, 18:37 • 2 min
Kalabiška priznal, že prežil najlepší polrok v živote

SENICA - Futbalista Jan Kalabiška patril v jesennej časti najvyššej slovenskej súťaže 2014/2015 k hlavným ťahúňom FK Senica.

slovakia

left justify in out

Tímu zo Záhoria patrí po 19 odohraných kolách s 30 bodmi tretie miesto v tabuľke Fortuna ligy aj zásluhou českého krídelníka, ktorý skóroval až deväťkrát (dva presné zásahy pridal aj v Slovnaft Cupe) a medzi kanoniermi figuruje na druhom mieste za chorvátskym útočníkom MŠK Žilina Matejom Jeličom (10 gólov).

"Prežil som najlepší polrok v živote," citoval klubový web slová rodáka z Mělníka, ktorý ďalej skonštatoval: "Strelecky mi táto polsezóna naozaj vyšla. Ani za celý rok som nikdy nenastrieľal toľko gólov. Myslím si, že sa môžem za ňou ohliadnuť so spokojnosťou. Individuálne i tímovo nám vyšla." Kalabiškovi sa darilo nielen na trávnikoch, ale aj v súkromí: v novembri sa stal otcom synčeka Dominika. Počas jesene bol v absolútnej pohode. "To je pravda. V tíme i rodine je pokoj. Sme dobrá partia okolo výborných trénerov. To sa potom prejavilo aj na ihrisku," uviedol onedlho 28-ročný krídelník (nar. 22. decembra 1986) a vrátil sa aj k radosti, ktorú mu pripravila priateľka Dáša: "Táto udalosť prebila všetky ostatné. Zo syna Dominika mám veľkú radosť. Uplynulý polrok bol určite ten najlepší v mojom živote. Futbalovo i osobne." 

 

Najväčšiu radosť na jeseň mal z gólu proti Slovanu. "Znamenal, že sme po štyroch rokoch zdolali tento bratislavský tím. Nebol však nejako pekný. Jeden z tých haluznejších, ale veľmi ma potešil," poznamenal bývalý hráč 1. FK Příbram, FC Graffin Vlašim a FC Zbrojovka Brno Jan Kalabiška, ktorý čerpá zaslúženú dovolenku: "Blížiace sa sviatky strávim v rodinnom kruhu. Vianoce prežijem v Senici s priateľkou a synčekom." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona