Kaká zostáva v Reale Madrid: Nechceme ho predať a ani sme sa o to nikdy nesnažili

NETKY.SK • 1 Október 2012, 12:14 • 2 min
Kaká zostáva v Reale Madrid: Nechceme ho predať a ani sme sa o to nikdy nesnažili

Kaká zostáva v Reale Madrid Nechceme ho predať a ani sme sa o to nikdy nesnažili - Futbal MADRID – Španielsky veľkoklub Real Madrid potvrdil, že Kaká z klubu neodíde a určite Brazílčana nechcú predať. 30-ročný hráč sa od svojho prestupu z AC Miláno do Mad

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Španielsky veľkoklub Real Madrid potvrdil, že Kaká z klubu neodíde a určite Brazílčana nechcú predať.

30-ročný hráč sa od svojho prestupu z AC Miláno do Madridu herne trápil k čomu prispeli aj jeho zranenia, ktoré ho sprevádzali takmer od začiatku jeho prestupu do Španielska. Kaká prestúpil v roku 2009 za takmer 70 miliónov eur, čo bola v tej dobe najvyššia prestupová čiastka v histórii.
V tejto sezóne sa Brazílčan predstavil po prvýkrát práve v poslednom zápase Realu Madrid proti Deportivu La Coruňa (5:1), keď na začiatku druhého polčasu na ihrisku nahradil striedajúceho Özila.

Počas letného prestupového obdobia zvažoval tréner United, Sir Alex Ferguson, prekvapivý prestup Kaká do Premier League. Brazílčan však zostal v Madride, keď prezident klubu, Florentino Perez, potvrdil, že klub nemá záujem ho predať.

"Nikdy sme nepovedali, že by sme chceli Kaká predať a nikdy sme sa o to ani nesnažili," odkázal fanúšikom Perez na zhromaždení členov klubu.
"Kaká nám zarobil veľa peňazí. Pred tromi rokmi prišiel do klubu ako investícia, ktorá nám priniesla veľké zisky. Ekonomicky povedané, bol to prestup, ktorý priniesol ovocie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona