Kaká zariadil remízu v Nemcovom súťažnom debute v MLS

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 14:48 • 2 min
Kaká zariadil remízu v Nemcovom súťažnom debute v MLS

ORLANDO - Nedeľňajšie futbalové stretnutie nového ročníka zámorskej MLS medzi mužstvami Orlando City a FC New York City prinieslo remízu 1:1. V dueli nováčikov súťaže otvoril skóre v 76. min americký reprezentant a účastník MS 2014 Mix Diskerud, bod pre obe mužstvá zariadil v nadstavenom čase druhého polčasu tečovanou strelou z priameho kopu Brazílčan Kaká.

slovakia

left justify in out

Adam Nemec, ktorý v zimnom prestupovom období prestúpil do New Yorku z nemeckého Unionu Berlín, nastúpil v základnej zostave a na trávniku pobudol do 89. min. Na útoku hral vedľa neho niekdajší majster sveta aj Európy Španiel David Villa.

 

Historicky druhý Slovák v MLS po Ľubošovi Reiterovi mohol podľa oficiálnej stránky Newyorčanov otvoriť v úvodnej desaťminútovke hlavou skóre stretnutia, jeho príležitosť však zostala nevyužitá.

 

Obaja súperi sa stretli aj v rámci nedávneho Carolina Challenge Cup-u, kde sa taktiež zrodila remíza 1:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona