Kaka trvá na odchode z Realu: Teraz je správny čas, necítim sa šťastný

NETKY.SK • 30 August 2013, 10:40 • 2 min
Kaka trvá na odchode z Realu: Teraz je správny čas, necítim sa šťastný

MADRID - Brazílsky futbalista Kaka oznámil, že by chcel opustiť Real Madrid a to už v letnom prestupovom termíne, ktorý vyprší v pondelok o polnoci. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny stredopoliar odštartoval piatu sezónu v drese "bieleho baletu", no veľa šancí najmä vinou zranení a nedôvery od trénerov, nedostával. "Po fyzickej stránke sa cítim dobre, ale chystám sa vyriešiť moju situáciu a v klube to vedia," povedal Kaka. "Prežívam ťažké obdobie. Necítim dôveru a dostávam čím ďalej tým menej priestoru. Každý deň trénujem, ale to ma nenapĺňa, necítim sa byť šťastný," dodal Kaka, držiteľ Zlatej lopty FIFA z roku 2007.

Kaka je piatym najdrahším hráčom v histórii svetového futbalu. Z AC Miláno do Realu Madrid prestúpil v roku 2009 za 65 miliónov eur. V hre je údajne jeho návrat do milánskeho AC, kde by ho privítali s otvorenou náručou. "Kaka je v našich srdciach a môže sa vrátiť kedykoľvek bude chcieť," vyjadril sa viceprezident rossoneri Adriano Galliani. Kaka túto možnosť nevylúčil, isté je akurát to, že sa nevráti do rodnej vlasti. "Nemôžem tam ísť, lebo transferový trh sa tam uzatvoril. Ak odídem, bude to v rámci Európy. Dúfam, že s vedením Realu nájdeme spoočnú reč. Teraz je ten správny čas odísť," zopakoval Kaka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona