Kaká si poranil stehenný sval a čaká ho pauza, vzdá sa svojho platu

NETKY.SK • 16 September 2013, 17:17 • 2 min
Kaká si poranil stehenný sval a čaká ho pauza, vzdá sa svojho platu

RÍM - Brazílsky futbalista Kaká sa zriekne svojho platu počas doby jeho absencie v zostave AC Miláno. Tridsaťjedenročný ofenzívny stredopoliar, ktorý utrpel svalové zranenie hneď vo svojom prvom vystúpení v drese talianskeho veľkoklubu po návrate z madridského Realu, požiadal vedenie AC o stopnutie vyplácania jeho mzdy.

slovakia

left justify in out

"Rossoneri" cez víkend zachraňovali na pôde FC Turín remízu 2:2. Kaká, ktorý nastúpil s kapitánskou páskou, musel z hry odstúpiť v druhom polčase. Podľa predstaviteľov AC si poranil stehenný sval na ľavej nohe, rozsah zranenia a dĺžku absencie určia až detailnejšie vyšetrenia. Už teraz je však isté, že brazílsky špílmacher vynechá stredajší zápas základnej skupiny Ligy majstrov 2013/2014 proti Celticu Glasgow i ligový šláger s lídrom Serie A SSC Neapol, ktorý sa bude hrať 22. septembra.

"Rozhodol som sa preto vzdať svojho platu. Do doby, než sa uzdravím a budem schopný znovu hrať, nebudem žiadať od Milána nič iné ako podporu a lásku," vyhlásil Kaka, ktorý sa na začiatku septembra vrátil na San Siro po štvorročnom pôsobení v Reale. S AC podpísal dvojročný kontrakt, ktorý mu zabezpečí plat 4 milióny eur za sezónu. "Je to pre mňa ťažká chvíľa. Začal som už ale s liečbou a verím, že sa čoskoro vrátim na trávniky," citovala agentúra dpa hráča, ktorého celé meno znie Ricardo Izecson dos Santos Leite.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies