Kaka sa vracia do kádra Brazílie prvýkrát od MS 2010

NETKY.SK • 28 September 2012, 06:33 • 2 min
Kaka sa vracia do kádra Brazílie prvýkrát od MS 2010

Kaka sa vracia do kádra Brazílie prvýkrát od MS 2010 - Futbal Kaka sa vracia do kádra brazílskej futbalovej reprezentácie prvýkrát od svetového šampionátu v roku 2010. Tréner Mano Menezes nominoval tvorcu hry na októbrové prípravné zápasy proti Iraku a Ja

slovakia

left justify in out

img

Kaka sa vracia do kádra brazílskej futbalovej reprezentácie prvýkrát od svetového šampionátu v roku 2010. Tréner Mano Menezes nominoval tvorcu hry na októbrové prípravné zápasy proti Iraku a Japonsku napriek tomu, že v madridskom Reale hráva iba sporadicky.
      Kaka odohral posledný duel v národnom tíme pri štvrťfinálovej prehre na MS 2010 v JAR s Holandskom. Vlani síce figuroval v predbežnej nominácii na niektoré prípravné stretnutia, ale pre zranenie sa v brazílskom drese neobjavil.
      V stredu sa Kaka tromi gólmi podieľal na vysokom víťazstve Realu 8:0 v priateľskom zápase proti kolumbijskému tímu Millionarios.

Zdroj: TASR/REUTERS



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies