Kaká pred pôsobením v MLS ešte do Brazílie

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 15:25 • 2 min
Kaká pred pôsobením v MLS ešte do Brazílie

MILÁNO - Brazílsky futbalista Kaká mieri do klubu FC Sao Paulo, kde bude hosťovať pred pôsobením v tíme zámorskej MLS Orlando City. Informoval o tom viceprezident Sao Paula Ataide Gil Guerreiro.

slovakia

left justify in out

Kaká sa pred rokom po štyroch sezónach v Reale Madrid vrátil do AC Miláno, s ktorým mal v kontrakte klauzulu, že keď si "rossoneri" nevybojujú účasť v Lige majstrov, môže odísť. Podľa goal.com sa tridsaťdvaročný stredopoliar teraz vráti do svojho prvého klubu v rodnej krajine. Po krátke anabáze zamieri v roku 2015 do Orlanda. "Šesťdesiat dní rokovaní prinieslo prísľuby, ale ešte nič nie je spečatené. Máme pred sebou ešte niekoľko krokov, na ktorých konci je dohoda medzi Milánom, MLS, Orlandom, Kaká a Sao Paulom. Hráč sa podrobí lekárskej prehliadke, prestúpi do Orlanda a pôjde na hosťovanie do Sao Paula na šesť mesiacov do 31. decembra," uviedol Guerreiro pre Redacao SporTV. 

 

Kaká prešiel mládežníckou základňou Sao Paula, za ktoré v rokoch 2001 - 2003 odohral 59 zápasov a strelil 23 gólov. Následne odišiel na európsky kontinent, v milánskom AC strávil šesť rokov a tešil sa z triumfu v Lige majstrov i talianskeho ligového titulu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona