Kaká poprel špekulácie o jeho preradení na post tvorcu hry

NETKY.SK • 21 November 2013, 16:50 • 2 min
Kaká poprel špekulácie o jeho preradení na post tvorcu hry

MILÁNO - Ofenzívny stredopoliar talianskeho futbalového klubu AC Miláno Kaká sa vo štvrtok vyjadril, že sa nedá prerobiť na "stiahnutého" tvorcu hry, ako tomu bolo v prípade Andreu Pirla.

slovakia

left justify in out

Brazílsky futbalista sa objavil na poste pred obrannou línou v utorňajšom prípravnom dueli "kanárikov" proti Chile (2:1). Ako informuje agentúra Sinchua, vlna špekulácií so zmenou pozície Brazílčana sa následne preniesla aj do klubu. Podľa vyjadrení 31-ročného útočníka milánskeho AC išlo len o taktický experiment. "Skúšali sme niečo, ale bol to iba test. Budem pokračovať naďalej na poste ofenzívneho stredopoliara a tréner s tým súhlasí," uviedol na margo vzniknutých špekulácií Kaká. Možnosť zmeny postu v prípade bývalého hráča Realu Madrid poprel aj viceprezident klubu Adriano Galliani. "Kaká nebude hrať pred obrannou líniou, pretože hlavný tréner Massimiliano Allegri chce, aby hrával vpredu," dodal Galliani.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona