Kaka šťastný v Reale Madrid, teraz bojuje o návrat do základu

NETKY.SK • 2 September 2011, 22:35 • 2 min
Kaka šťastný v Reale Madrid, teraz bojuje o návrat do základu

Kaka šťastný v Reale Madrid, teraz bojuje o návrat do základu

slovakia

left justify in out

img

Brazílsky futbalista Kaka je pripravený bojovať o návrat do základnej zostavy Realu Madrid. Ofenzívny stredopoliar vypadol zo "základu" bieleho baletu kvôli operácii a v lete sa špekulovalo dokonca o jeho odchode zo San Bernabeu.
      Hviezdny 29-ročný kanárik v piatok uviedol, že fanúšikom Madridu chce v tejto sezóne ukázať najlepšieho Kaka. Hneď v prvom kole k tomu aj urobil rázny krok, keď ako striedajúci hráči prispel k výhre 6:0 v Zaragoze gólom a jednou asistenciou.    
      "Cítim sa už veľmi dobre. Som šťastný, že som začal ligový ročník, takým spôsobom. Je to pre mňa dobré znamenie, pretože v minulej sezóne som nemal vydarený štart kvôli operácii. Skutočne sľubný štart s gólom, víťazstvom a odohranými minútami," povedal Kaka pre oficiálnu webovú stránku madridského klubu. "Ten výkon z úvodného kola španielskej ligy mi dodal nádej, pretože veľa ľudí mi radilo odísť z Realu Madrid. Zdá sa, že týmto špekuláciám je definitívne koniec. Gól ma povzbudil k tomu, že môžem mať dobrú sezónu spoločne s celým klubom," dodal Kaka, ktorý prišiel do tímu španielskeho vicemajstra z pred dvomi rokmi z milánskeho AC za 65 miliónov eur.
      Svetový futbalista FIFA za rok 2007 síce naznačil kam patrí, ale tréner Jose Mourinho vie ako zvýšiť konkurenciu aj mimo ihriska. Portugalský kouč totiž dvojzmyselne uviedol, že je šťastie mať na lavičke vedľa seba takého kvalitného hráča. Kaka reagoval slovami, "že zabojuje nielen o miesto na lavičke, ale aj v základnej zostave." Súčasne potvrdil, že Mourinho ho rozhodne k odchodu netlačil.  
      "Stále mi verí. Mohol pokojne povedať, že už ma nepotrebuje a klub by začal hľadať pre mňa nový. Ale on verí, že tomu mužstvu môžem pomôcť, rovnako ako celý realizačný tím," uzavrel Kaka.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona