Kain a Ábel? Muž sa bratovi so sekerou v ruke vyhrážal smrťou

NETKY.SK • 28 Február 2019, 16:05 • 2 min
Kain a Ábel? Muž sa bratovi so sekerou v ruke vyhrážal smrťou

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinili považskobystrickí policajti 61-ročného muža z okresu Považská Bystrica. Pred bránou záhradnej chatky sa mal so sekerou v ruke vyhrážať smrťou a zapálením chaty svojmu bratovi.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, obvinený mal 25. februára pod vplyvom alkoholu po predchádzajúcich vyhrážkach začať lomcovať plotom a chcel ho vyvaliť, čo sa mu nepodarilo. Vrátil sa popoludní so sekerou v ruke a pokračoval vo vyhrážkach, že brata zabije a podpáli mu dom a auto.

 

"Obvinený posekal so sekerou pletivo na plote a vošiel na pozemok. Poškodený z obavy o svoj život a zdravie volal na políciu. Keď to útočník počul, odišiel a svojmu bratovi mal ešte povedať, že ho do týždňa zabije. Policajti po príchode na miesto agresívneho muža už nenašli. Po predchádzajúcom súhlase prokurátora ho v krátkom čase vypátrali a zadržali," pokračovala Antalová.

 

Dodala, že policajti spracovali podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného. Sudca Okresného súdu v Považskej Bystrici bude rozhodovať o jeho väzobnom stíhaní. Hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies