Kahn sa obul do Guardiolu, vraj ponižuje Götzeho

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 11:07 • 2 min
Kahn sa obul do Guardiolu, vraj ponižuje Götzeho

MNÍCHOV - Oliver Kahn nenašiel pekného slova pre trénera futbalistov Bayernu Mníchov Pepa Guardiolu po vyradení španielskou Barcelonou v semifinále Ligy majstrov. Legendárny nemecký brankár kritizoval predovšetkým rošády v obrane bundesligového šampióna, ktorý síce doma zvíťazil 3:2, ale v kombinácii s prehrou v prvom stretnutí u súpera 0:3 nepostúpil do berlínskeho finále.

slovakia

left justify in out

"V odvete nenašiel správnu cestu. Lahm hral na Robbenovej pozícii, čo nebolo správne rozhodnutie. Boateng je jediný zadák, ktorý hrá vždy dobre, ale Guardiola hrá raz s Benatiom, raz s Dantem a raz s Badstuberom. Nevidím v tom zmysel," citoval Tribal Football 45-ročného Kahna, ktorý si dres mníchovského klubu obliekal v rokoch 1994 - 2008 a v Lige majstrov s ním triumfoval v sezóne 2000/2001.


Vicemajstrovi sveta 2002 Kahnovi sa takisto nepozdáva pozícia Maria Götzeho v súčasnom Bayerne. "Guardiola ho ponižuje, keď ho posiela na trávnik v záverečných minútach. A za koho? Za Thomasa Müllera. Teda dvaja futbalisti, ktorí sú vlajkovou loďou Nemecka. Toto treba vyriešiť," domnieva sa rodák z Karlsruhe, ktorý sa brankársku abecedu učil v rokoch 1975 - 1987 v miestnom SC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies