Kahn odsúdil Kloppove poznámky na adresu Sammera

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 18:32 • 2 min
Kahn odsúdil Kloppove poznámky na adresu Sammera

MNÍCHOV - Štyridsaťšesťročný Klopp nedávno vyhlásil, že Sammer nie je pre úradujúceho nemeckého i európskeho šampióna žiadnym prínosom a mal by byť šťastný, že má taký džob.

slovakia

left justify in out

Podľa bývalého nemeckého futbalového reprezentanta Olivera Kahna prekročil tréner Borussie Dortmund Jürgen Klopp hranicu svojimi vyjadreniami na adresu športového riaditeľa Bayernu Mníchov Matthiasa Sammera.

 

Štyridsaťšesťročný Klopp nedávno vyhlásil, že Sammer nie je pre úradujúceho nemeckého i európskeho šampióna žiadnym prínosom a mal by byť šťastný, že má taký džob. Sammer predtým kritizoval pracovné nasadenie iných bundesligových tímov. Niekdajší skvelý brankár bavorského klubu Kahn uznal, že Sammer nemal komentovať tréningové režimy súperov, ale myslí si, že Klopp to prehnal so svojou reakciou. 

 

"Slovná vojna medzi Matthiasom Sammerom a Jürgenom Kloppom bola v posledných dňoch v Nemecku hlavnou témou na diskusie. Sammer možno nemal povedať, čo povedal, ale nemôžeme prehliadnuť Kloppov komentár. Jeho poznámka o Sammerovi bola neúctivá a zahanbujúca. Navyše, v skutočnosti sa mýli. Nie je náhoda, že súčasná dominancia Bayernu sa začala Sammerovým príchodom v roku 2012. Pre Bayern je tým správnym mužom," napísal 86-násobný nemecký reprezentant Kahn vo svojom stĺpčeku v denníku Bild. Informácie priniesla stránka goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies