Kadlec sa z Fenerbahce vrátil do Sparty Praha

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 12:05 • 2 min
Kadlec sa z Fenerbahce vrátil do Sparty Praha

PRAHA - Český futbalový reprezentant Michal Kadlec sa zo zahraničia vrátil do Sparty Praha. S vedením úradujúceho národného vicemajstra podpísal kontrakt do leta 2019. K "rudým" sa pripojí však až po majstrovstvách Európy, kde by nemal chýbať v kádri Česka. Tridsaťjedenročný stopér či ľavý obranca naposledy pôsobil v tureckom Fenerbahce Istanbul, kde mu vypršal kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Viem, že som urobil správny krok. Nechcem ani veriť tomu, koľko času ubehlo od môjho odchodu zo Sparty. Teším sa na všetko, nových spoluhráčov, hoci dosť chalanov poznám," povedal Kadlec pre sparta.cz. "Sme radi, že sa Michal napriek iným ponukám rozhodol pre Spartu. Veríme, že bude veľkou posilou pre našu defenzívu, jeho skúsenosti nám pomôžu predovšetkým v kvalifikácii Ligy majstrov," dodal generálny riaditeľ Sparty Adam Kotalík.

Michal Kadlec odštartoval kariéru v Uherskom Hradišti, najvyššiu súťaž hrával za Slovácko, odkiaľ v januári 2005 prestúpil do Sparty Praha. V auguste 2008 zamieril do nemeckého Leverkusenu, do Turecka smerovali jeho kroky o štyri roky neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies