Kaderník francúzskeho prezidenta Hollanda zarába obrovské peniaze, zatočí sa vám hlava

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 17:55 • 2 min
Kaderník francúzskeho prezidenta Hollanda zarába obrovské peniaze, zatočí sa vám hlava

PARÍŽ - Kaderník francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda dostáva za svoje služby neuveriteľne vysoký plat, a síce až 9.895 eur mesačne. Uviedol to vo svojom dnešnom vydaní francúzsky satirický a investigatívny týždenník Le Canard enchainé.

slovakia

left justify in out

Týždenník zverejnil časť kópie zmluvy nemenovaného kaderníka ako aj potvrdenie zo strany Elyzejského paláca, ktorý oprávnenosť tejto čiastky zdôvodnil slovami: "Začína svoj deň veľmi skoro a má veľmi dlhú službu: upravuje prezidentove vlasy každé ráno a nevyhnutne aj pred každým vystúpením na verejnosti".

 

Le Canard enchainé ďalej citoval právnika zmieneného kaderníka, podľa ktorého sa jeho klient kvôli práci pre prezidenta musel vzdať kaderníctva, ktoré vlastnil v Paríži. "Prezidentovi je k dispozícii 24 hodín denne, nikdy nemá náhradníkov. Zmeškal už narodenie svojich detí, ich zlomené ruky, ich operácie...," uviedol právnik.

 

Kaderníka najali do služieb Hollanda v roku 2012, pričom jeho zmluva trvá až do skončenia prezidentovho úradu, uvádza agentúra DPA. V súlade so stanovenými podmienkami musí zachovávať úplnú mlčanlivosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies