Kaddáfího minister vnútra priletel aj s rodinou do Káhiry

NETKY.SK • 16 August 2011, 11:10 • 2 min
Kaddáfího minister vnútra priletel aj s rodinou do Káhiry

Kaddáfího minister vnútra priletel aj s rodinou do Káhiry - Politika Šéf ministerstva vnútra líbyjského vodcu Muammara Kaddáfího priletel dnes z Tripolisu do Káhiry na svojom súkromnom lietadle ako turista. Minister Násir Mabrúk Abdalláh pricestoval do Eg

slovakia

left justify in out

img

Šéf ministerstva vnútra líbyjského vodcu Muammara Kaddáfího priletel dnes z Tripolisu do Káhiry na svojom súkromnom lietadle ako turista.
      Minister Násir Mabrúk Abdalláh pricestoval do Egypta spolu s deväťčlennou rodinou. Na letisku v Káhire ho nečakal žiaden zástupca líbyjskej ambasády. Okolnosti ministrovho príchodu vzbudili špekulácie, že sa snaží uniknúť z Tripolisu.
      Minister bol menovaný do funkcie po tom, čo sa jeho predchodca Abdal Fatáh Júnis pripojil k povstalcom. Júnisa nedávno zabili islamisti bojujúci po boku vzbúrencov.
      Abdalláh bol ministrom vnútra aj v roku 2006, pričom zastával tiež rad ďalších vysokých bezpečnostných funkcií v rámci Kaddáfího režimu.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies