Kabát pripravili súťaž o špeciálnu gitaru s podpismi členov

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 15:35 • 2 min
Kabát pripravili súťaž o špeciálnu gitaru s podpismi členov

BRATISLAVA - Česká kapela Kabát pripravila súťaž o elektrickú gitaru s podpismi všetkých piatich členov formácie.

slovakia

left justify in out

Biely hudobný nástroj bude môcť vyhrať ten, kto pošle na e-mail soutez-jolana@kabat.cz alebo na profil kapely na sociálnej sieti Facebook fotografiu, na ktorej bude držať vstupenku na Po čertech velkej koncert II., pričom fotka by mala byť podľa speváka skupiny Josefa Vojteka z "najšialenejšieho a najbláznivejšieho miesta na svete".

 

Šou, ktorú skupina plánuje odohrať 13. septembra v Prahe na Vypichu, hudobníci usporiadali pri príležitosti 25. výročia nezmenenej zostavy formácie. Práve k tomuto jubileu vyrobia aj desať gitár, z ktorých jedna poputuje do rúk šťastného výhercu. Muzikanti nástroj odovzdajú na spomínanom koncerte. Jedna z gitár pôjde aj do dražby, výťažok z ktorej hudobníci venujú na dobročinné účely. Ďalšie informácie o projekte sú dostupné na webstránke www.kabat.cz. 

 

Formácia Kabát sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1983. V súčasnosti v kapele pôsobia okrem spomínaného speváka aj Tomáš Krulich (gitara), Milan Špalek (basgitara), Radek Hurčík (bubeník) a Ota Váňa (gitara). Na konte majú albumy ako Má ji motorovou (1991), Děvky ty to znaj (1993), Colorado (1994), Čert na koze jel (1997), Go satane go (2000, Dole v dole (2003) či Banditi di Praga (2010) a hity ako Bára, Na sever, Šaman, Pohoda či V pekle sudy válej. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies