K zbornej sa pripojí 11 finalistov Gagarinovho pohára

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 11:19 • 2 min
K zbornej sa pripojí 11 finalistov Gagarinovho pohára

MOSKVA - Do prípravy ruskej hokejovej reprezentácie sa zapojí dovedna 11 hráčov z kádrov finalistov Gagarinovho pohára v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Informoval o tom generálny manažér zbornej Andrej Safronov.

slovakia

left justify in out

Z mužstva šampióna SKA Petrohrad sa o miestenku na majstrovstvá sveta v Česku budú uchádzať Anton Belov, Maxim Čudinov, Roman Rukavišnikov, Iľja Kovalčuk, Vadim Šipačov, Anton Burdasov, Jevgenij Dadonov, Artemij Panarin a Viktor Tichonov. Z neúspešnej Kazane si tréner Oleg Znaroks vybral Jevgenija Medvedeva a Alexandera Burmistrova. Kvarteto Tichonov, Burdasov, Burmistrov a Rukavišnikov príde do tréningového centra v Novogorsku už v utorok večer, ďalších sedem hráčov sa k mužstvu pripojí v stredu.


V závere aktuálneho týždňa odohrajú Rusi dva prípravné zápasy proti Švédom, súboje sa uskutočnia 24. a 25. apríla v Mytiščiach.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona