K sviatočnému menu vyberajte aj vodu

NETKY.SK • 28 November 2012, 12:20 • 2 min
K sviatočnému menu vyberajte aj vodu

K sviatočnému menu vyberajte aj vodu - Zaujímavosti S príchodom chladných jesenných dní sa čoraz zreteľnejšie v našich mysliach vynára predstava o príjemne strávených večeroch pri kozube, pri dobrom jedle a kvalitnom nápoji. Mnohí z nás v tomto období už

slovakia

left justify in out

img

S príchodom chladných jesenných dní sa čoraz zreteľnejšie v našich mysliach vynára predstava o príjemne strávených večeroch pri kozube, pri dobrom jedle a kvalitnom nápoji. Mnohí z nás v tomto období už začínajú rozmýšľať aj nad sviatočným vianočným menu, aby sa stali aj tie ďalšie Vianoce opäť nezabudnuteľnými. Okrem svedomitého výberu jedla a vhodného vína, ktoré dokáže jedlo dotvoriť do dokonalosti, by ste nemali zabudnúť ani na správny výber vody. Aj tá totiž pomôže dodať jedlu ten správny punc. Slávnostne prestretému stolu pristanú aj zaujímavé chute. Vyskúšajte preto perlivú minerálku Mattoni s príchuťou granátového jablka, v ktorej vás očarí dokonalá harmónia minerálnej vody z podzemia čistej prírody v okolí Karlových Varov s príchuťou z granátového jablka. Ochutená „Mattonka“ s vyváženým obsahom minerálov a nízkou hladinou sodíka je navyše bez umelých konzervantov, farbív a sladidiel.

Sviatočný stôl si vyžaduje niečo výnimočné 
Granátové jablká sú v našich zemepisných šírkach považované za exotické ovocie. Ich kolískou je Perzia a svoju slávu si užívajú už viac ako päťtisíc rokov. V gréckej mytológii sa spájali s bohyňou lásky a krásy Afroditou, ktorá na ostrove Cyprus zasadili prvý granátovník. Odvtedy sa stal symbolom ostrova a je ním až dodnes. Granátové jablká majú však aj výnimočné blahodarné účinky na organizmus. Vďaka svojmu vysokému obsahu antioxidantov by sa mali stať súčasťou nášho jedálnička. Zo šťavy z čerstvých granátových jabĺk sa vyrába aj známy sirup granadína, ktorý je súčasťou mnohých kokteilov a podáva sa aj vychladený s minerálnou vodou. Perlivá minerálna voda Mattoni s príchuťou granátového jablka je kvalitný nápoj inšpirovaný práve týmto tradičným spojením. 

Minerálna voda Mattoni pochádza z podzemných zdrojov a vďaka svojmu pôvodu sa v nej zachovávajú jedinečné vlastnosti, ktoré majú pozitívny vplyv na zdravie. Váš sviatočný stôl perlivá minerálna voda Mattoni s príchuťou granátového jablka nielen obohatí, ale vďaka cenným minerálom vápnika, horčíka a draslíka pomôže zabezpečiť správne fungovanie organizmu. Skvelo sa hodí nielen k sviatočnému menu, ale aj pre posedenie s priateľmi či s rodinou. Svojou exkluzivitou zabezpečí pocit jedinečnosti a neopakovateľnosti chvíľ, ktoré pri stole so svojimi blízkymi zažijete. Vďaka vyváženému pomeru cenných minerálov a pre nízku hladinu sodíka je ideálnym doplnkom každodenného pitného režimu. Tak si svoje krásne sviatočné chvíle s najbližšími môžete pripomínať každý deň. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies