K rezidencii Enriqua Iglesiasa doplávala fanúšička

NETKY.SK • 9 Február 2014, 14:01 • 2 min
K rezidencii Enriqua Iglesiasa doplávala fanúšička

BRATISLAVA - Spevák vraj Belgičanku vzal do domu, kde jej dala jeho priateľka Anna Kurnikovova oblečenie.

slovakia

left justify in out

K rezidencii španielskeho speváka Enriqua Iglesiasa doplávala fanúšička v spodnej bielizni. O neobvyklom zážitku porozprával 38-ročný interpret v rozhovore pre britský denník Metro. "Bola z Belgicka, oblečenie nechala pod mostom a v spodnej bielizni preplávala cez záliv a skončila v mojom dome. Bolo to šialené," prezradil spevák. "Zlomilo mi to srdce, keď som ju videl. Bola chudá, krehká a podchladená. Nemala žiadne oblečenie, tak som ju vzal do domu, kde jej moja priateľka dala niečo na seba. Potom som ju vzal do hotela," vysvetlil. Iglesiasovou priateľkou je už 12 rokov ruská tenistka Anna Kurnikovova, pričom sa viackrát hovorilo aj o ich rozchode.

Enrique Miguel Iglesias Preysler je rodákom z Madridu, jeho otcom je známy spevák Julio Iglesias. Svoj eponymný debut vydal v roku 1995 a postupne naň nadviazal štúdiovkami Vivir (1997), Cosas Del Amor (1998), Enrique (1999), Escape (2001), Quizás (2002), 7 (2003), Insomniac (2007) a Euphoria (2010). Už v marci by sa mal dostať do predaja aj jeho desiaty album s názvom Sex + Love, z ktorého už fanúšikom ponúkol single ako Turn the Night Up či Heart Attack. Iglesias si počas svojej kariéry pripísal na konto 142 rôznych ocenení, pričom sa na svetovom trhu predalo až viac ako 100 miliónov jeho nahrávok. Okrem hudby sa venuje tiež herectvu a do povedomia verejnosti sa dostal aj spomínaným dlhoročným vzťahom s Kurnikovovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona