K reprezentácii SR sa v sobotu pripojili Škrtel a Nemec

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 16:42 • 2 min
K reprezentácii SR sa v sobotu pripojili Škrtel a Nemec

WINDISCHGARSTEN - K slovenskej futbalovej reprezentácii sa na sústredení v rakúskom Windischgarstene v sobotu pripojili obranca Martin Škrtel a útočník Adam Nemec. Obaja doteraz mali klubové povinnosti. Slováci si spomenutú rakúsku lokalitu zvolili ako miesto prípravy na majstrovstvá Európy, ktoré sa od 10. júna do 10. júla uskutočnia vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Predpoludním absolvoval tím SR prvý z dvoch naplánovaných sobotňajších tréningov. "Naplno zaberali všetci brankári a trinásť hráčov v poli, Hamšík, Ďuriš, Greguš a Nemec boli v opatere fyzioterapeuta Maroša Drinku a lekára Vladimíra Penera. Do tréningu sa zapojili na záver spoločne s Tomášom Hubočanom, ktorého kopaciu techniku osobne skontroloval asistent trénera Štefan Tarkovič," referuje oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ).


Hlavné slovo v sobotu predpoludním mal kondičný tréner Martin Rusňák, ktorý pre hráčov pripravil sériu cvičení zameraných na rýchlosť, výbušnosť a obratnosť. "Všetky potrebné dáta zaznamenával špeciálny monitorovací systém, vďaka ktorému je možné sledovať a vyhodnocovať viaceré hodnoty každého hráča pri tréningovej záťaži," uvádza sa na stránke futbalsfz.sk. Pred popoludňajším tréningom absolvoval obranca Tomáš Hubočan krátky cyklovýlet po okolí, ktorý mu odobrili lekári slovenského družstva.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona