König mení dres, so Saganom bude hájiť farby Bora-Hansgrohe

NETKY.SK • 20 September 2016, 13:32 • 2 min
König mení dres, so Saganom bude hájiť farby Bora-Hansgrohe

PRAHA - Český cyklista Leopold König bude od nového ročníka súčasťou nemeckého tímu Bora-Hansgrohe, v ktorom sa stretne so slovenským majstrom sveta aj Európy Petrom Saganom. Informoval o tom portál idnes.cz.

slovakia

left justify in out

Staronová tvár Bora-Hansgrohe sa vracia po dvoch rokoch v tíme Sky. "Po dvoch neuveriteľných rokoch so Sky je čas na zmenu a na nové ciele. Nemôžem ani dostatočne poďakovať Sky za túto možnosť, ktorú som v posledných dvoch rokoch dostal. Vraciam sa do tímu, kde to všetko začalo," napísal český cyklista na sociálnej sieti.

 

V Bore sa stretne aj s ďalším Čechom Janom Bártom. "Som šťastný, že sa môj kamarát vracia. Silný česko-slovenský tím v Bora-Hansgrohe," vyjadril sa Bárta na sociálnej sieti. König podpísal s tímom trojročný kontrakt.

 

"Bol to Enrico Poistchke (športový riaditeľ-pozn.) a Raplh Denk (tímový manažér-pozn.), kto ma vytiahol z malého kontinentálneho tímu a dal mi šancu pretekať na najväčších pretekoch sveta. Keď som počul o ich novom projekte, chcel som sa vrátiť tam, kde to všetko začalo," povedal 28-ročný Čech, ktorý sa má zaradiť v tíme medzi lídrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies