K nahým fotkám princa Harryho sa vyjadrila Lady Gaga

NETKY.SK • 23 August 2012, 20:57 • 2 min
 K nahým fotkám princa Harryho sa vyjadrila Lady Gaga

K nahým fotkám princa Harryho sa vyjadrila Lady Gaga - Celebrity Americká speváčka Lady Gaga sa prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter vyjadrila k nahým fotografiám princa Harryho. Tie vznikli počas jeho dovolenky v Las Vegas, kde si 27

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Lady Gaga sa prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter vyjadrila k nahým fotografiám princa Harryho. Tie vznikli počas jeho dovolenky v Las Vegas, kde si 27-ročný člen britskej kráľovskej rodiny užíval s priateľmi pri alkoholických a vyzliekacích hrách. "Svätá matka, Harry vyzerá dobre," uviedla kontroverzná hviezda. "Dúfam, že sa preto na neho nikto nebude hnevať," dodala a ešte uštedrila niekoľko nadávok tým, ktorí mladého princa fotili, nakrúcali a potom všetko zverejnili na internete.
Podľa britských médií okamžite po prepuknutí škandálu okolo nahých fotografií princa Harryho začali situáciu riešiť jeho osobní poradcovia v St James's Palace. Advokáti kráľovskej rodiny poslali všetkým veľkým vydavateľstvám v krajine list, v ktorom im zakázali publikovať čo i len čiarku o jeho výlete za "veľkou mlákou". Napriek tomu sa fotografie rozšírili po internete. Zdroje z paláca poskytli len jedno vyjadrenie, a to, že princ bol v Las Vegas na dovolenke a zaslúžil si "pochopiteľný stupeň súkromia". 
Princa Harryho prezývajú "divoké dieťa". Už v sedemnástich ho bulvárni fotografi prichytili, ako fajčí marihuanu a odvtedy sa pravidelne v médiách objavovali fotografie z divokých párty, ktoré navštevoval a rád na seba pútal pozornosť. Jeden z najväčších škandálov okolo svojej osoby spôsobil, keď na oslavu prišiel oblečený v kostýme nacistu. Za svoje nevhodné správanie sa neskôr ospravedlnil. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies