K. Jarolím vraj na lavičku Mladej Boleslavi

NETKY.SK • 29 December 2013, 15:39 • 2 min
K. Jarolím vraj na lavičku Mladej Boleslavi

MLADÁ BOLESLAV - Tréner Karel Jarolím sa po tri a pol roku vráti do vlasti.

slovakia

left justify in out

 V najvyššej českej futbalovej súťaži sa schyľuje k veľkému trénerskému návratu. Karel Jarolím, ktorý v rokoch 2008 a 2009 priviedol pražskú Slaviu k dvom majstrovským titulom, podľa informácií spravodajského serveru iDnes.cz prevezme klub FK Mladá Boleslav.

Súčasný kouč mužstva z mesta "škodoviek" Ladislav Minář prebral taktovkou v septembri minulého roka, ale pôsobí aj vo funkcii športového riaditeľa. Niekoľko zdrojov nezávisle na sebe už pre iDnes.cz potvrdilo, že tím povedie Jarolím, ktorý v rokoch 2010 až 2011 trénoval aj Slovan Bratislava. "Obe strany sa blížia k dohode," potvrdil zdroj z futbalového prostredia, ktorý si neprial byť menovaný. K situácii sa zatiaľ nevyjadril prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek a nechcel ju komentovať ani samotný Jarolím, ale nevylúčil dohodu s Mladou Boleslavou. "Počkajte do budúceho týždňa," odkázal. 

Pre Jarolíma by išlo o návrat do najvyššej českej súťaži po tri a pol roku. U "zošívaných" skončil v septembri 2010. Odvtedy pôsobil okrem Slovana Bratislava aj v saudskoarabskom Al-Ahli a Al-Wahda v Spojených arabských emirátoch. Odtiaľ ho prepustili začiatkom novembra. V Mladej Boleslavi by sa stretol so synom Davidom, ktorý ako stredopoliar pôsobí v klube už približne rok. Navyše by mohol nadviazať na úspešnú spoluprácu so svojím dlhoročným asistentom zo Slavie Petrom Vrabcom, ktorý pôsobí v juniorke Mladej Boleslavi. Dres A-mužstva si oblieka aj kontroverzný stopér Radek Dosoudil, ktorý hrával pod vedením K. Jaroílma v Slavii i Slovane Bratislava. 
FK Mladá Boleslav je po jesennej časti na piatom mieste v tabuľke Gambrinus ligy a má pohárové ambície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies