K hokejovému tímu sa pripojili ďalší traja, do bránky proti Nemcom Lašák

NETKY.SK • 4 Február 2015, 22:36 • 2 min
K hokejovému tímu sa pripojili ďalší traja, do bránky proti Nemcom Lašák

BANSKÁ BYSTRICA - Na stredajšom podvečernom tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie v Banskej Bystrici doplnilo doterajšiu štrnástku hráčov už aj trio Marcel Haščák, Michel Miklík a Christián Jaroš. Na Slovákov čaká od štvrtka turnaj Slovakia Cup, najskôr nastúpia proti Nemcom vo štvrtok a potom v sobotu proti Švajčiarom.

slovakia

left justify in out

Najmladší člen tímu Jaroš prišiel pod Urpín ako čerstvý víťaz Ligy majstrov s Luleou. "Trofej bola poriadne veľká a aj ťažká. Podarilo sa mi ju zdvihnúť aj nad hlavu," uviedol na webe Slovenského zväzu ľadového hokeja 19-ročný zadák, ktorý v noci z utorka na stredu nespal ani minútu. Na ľade korčuľoval napriek nedostatku spánku s veľkým zanietením. "Som mladý a pozvánka do reprezentácie ma nesmierne potešila. Na únavu sa nepozerá. Teším sa na túto skutočnosť. Je to pre mňa niečo nové a úžasné," pridal pre HockeySlovakia.sk Jaroš. 

 

Dvojica Haščák, Miklík cestovala do Banskej Bystrice poriadne dlho. Najskôr z Chabarovska do Moskvy osem hodín, v ruskej metropole čakali štyri hodiny na prestup a potom ďalšie tri hodiny sa presúvali do Viedne. "Je toho dosť. Všetko však vyprchá, keďže prichádzame do partie, ktorá je výborná. Mať na sebe reprezentačný dres je niečo špeciálne - a to nás veľmi posilňuje," jednohlasne sa podľa HockeySlovakia.sk zhodli útočníci. 

 

Tréner Vladimír Vůjtek už mal v stredu podvečer na ľade tri kompletné útoky, takže mohol s hráčmi nacvičiť aj niektoré herné situácie. "Až štvrtkový tréning ráno bude ostrý, ale už máme jasno, že v bránke nastúpi Ján Lašák,“ prezradil na webe SZĽH Vůjtek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies