K Djokovičovi sa s pozitívnym testom na COVID-19 pridala aj srbská hviezda NBA

NETKY.SK • 24 Jún 2020, 08:48 • 2 min
K Djokovičovi sa s pozitívnym testom na COVID-19 pridala aj srbská hviezda NBA

BELEHRAD - Srbský basketbalista Nikola Jokič mal pozitívny test na nový koronavírus. Líder tímu zámorskej NBA Denver Nuggets nevykazuje žiadne symptómy ochorenia COVID-19 a je v domácej izolácii vo svojom rodnom meste Sombor.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na spoločnej akcii

Jokič sa tak pridal k ďalšej výraznej osobnosti srbského športu, tenistovi Novakovi Djokovičovi, ktorý pozitívny test oznámil v utorok. Obaja sa spolu stretli 11. júna na basketbalovej exhibícii v Belehrade. Okrem nich sa z účastníkov akcie nakazil koronavírusom aj ďalší srbský basketbalista Nikola Jankovič z Partizanu Belehrad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Jokic (@nikolajokicofficial),

 

Minimálne tri negatívne testy 

Do zámoria bude môcť Jokič pred plánovaným reštartom NBA vycestovať, až keď bude mať dva negatívne testy na koronavírus v priebehu 24 hodín. Po príchode do USA bude potrebovať ďalší úspešný test, aby sa mohol pripojiť k tímu. V izolácii je údajne už od minulého týždňa, pôvodne mal do Denveru odletieť 15. júna.

 

 

Aj tréner mužstva 

Obnovenie sezóny v NBA je plánované na 30. júla, Denver je na tretej priečke Západnej konferencie. Jokič má v tejto sezóne bilanciu 20 bodov, 10 doskokov a 7 asistencií na zápas. Pozitívny test na koronavírus oznámil pred časom aj tréner Nuggets Mike Malone. 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies