Južná Kórea vyhrala futbalový zápas so Severnou Kóreou – vďaka jej vlastnému gólu

NETKY.SK • 12 December 2017, 12:24 • 2 min
Južná Kórea vyhrala futbalový zápas so Severnou Kóreou – vďaka jej vlastnému gólu

TOKIO - Hralo sa v rámci majstrovstiev v Tokiu a zápas sa skončil 1:0. Adept na doživotný pobyt v pracovnom tábore sa volá Ri Jong Čchol.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Kórejskej republiky zvíťazili v utorok v japonskom Tokiu tesne 1:0 nad hráčmi KĽDR v rámci regionálneho šampionátu východoázijských štátov. Jediný gól padol v 64. min a bol to "vlastnenec", ktorý dal hráč menom Ri Jong Čchol.

Duel sa konal v atmosfére zvýšeného politického napätia medzi oboma krajinami najmä pod vplyvom vojenských testov KĽDR z ostatných mesiacov. Obe hymny však na štadióne Adžinomoto odzneli bez rušivých reakcií z tribún a celý zápas bol v pokojnom duchu.

Obyvatelia KĽDR momentálne majú zákaz vstupu na územie Japonska, ale výprava na toto podujatie dostala mimoriadne víza. Na turnaji rozvrhnutom do 16. decembra hrajú aj domáce Japonsko a Čína.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona