Južná Amerika podporí terajšieho prezidenta FIFA Blattera

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 09:33 • 2 min
Južná Amerika podporí terajšieho prezidenta FIFA Blattera

ASUNCIÓN - Členské krajiny Juhoamerickej futbalovej konfederácie CONMEBOL podporia vo voľbách prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie terajšieho šéfa FIFA Seppa Blattera.

slovakia

left justify in out

S odvolaním sa na svoje zdroje to uviedla agentúra The Associated Press. Skonštatovala, že informujúca osoba si želala zostať v anonymite vzhľadom na neskoršie oficiálne komuniké po rokovaní výkonného výboru spomenutej kontinentálnej organizácie. Rozhodnutie desiatich štátov CONMEBOL-u sa zrodilo po tom, ako funkcionári v utorok v paraguajskom Asuncióne v rámci valného zhromaždenia posúdili prezentácie Blattera a ďalších troch kandidátov.

 

Voľby sa uskutočnia v máji. Blatter sa uchádza o piate štvorročné obdobie vo funkcii. Predtým mu vyjadrili podporu zastrešujúce organizácie Ázie, Afriky a Oceánie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies