Juventus zvládol súboj s AS Rím, v boji o titul prenasleduje Neapol

NETKY.SK • 24 December 2017, 12:07 • 2 min
Juventus zvládol súboj s AS Rím, v boji o titul prenasleduje Neapol

TURÍN - Futbalisti Juventusu Turín svojim fanúšikom dali žiadaný vianočný darček v podobe domáceho víťazstva 1:0 nad hráčmi AS Rím v sobotňajšom šlágri 18. kola talianskej Serie A 2017/2018.

slovakia

left justify in out

Obhajca titulu Juventus (44 b.) má jednobodové manko na vedúci SSC Neapol (45 b.); milánsky Inter po dvoch ligových prehrách v sérii zaostáva za lídrom o päť bodov, na konte má štyridsať. Nasledujú rímske kluby AS (38 b.) a Lazio (36 b.), zhodne so zápasom k dobru.

Sobotňajším turínskym gólovým hrdinom sa stal niekdajší hráč AS Medhi Benatia, ktorý v 18. min po rohovom kope zblízka dostal loptu do siete. Tridsaťročný obranca v závere svojmu mužstvu poriadne podkúril: po jeho zaváhaní sa striedajúci český útočník Patrik Schick rútil sám na brankára Wojciecha Szczesného, ten však jeho príležitosť zmaril. "Víťazstvo ma teší, AS je konkurentom v boji o titul. To, že som strelil víťazný gól, je radosť navyše, aj keď, samozrejme, v rímskom tábore mám priateľov," vyhlásil marocký reprezentant a doplnil: "Moja chyba nás mohla stáť veľa, našťastie, Szczesny bol skvelý."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona