Juventus zvíťazil v Miláne nad AC 2:0 a upevnil si vedenie v Serii A

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 09:01 • 2 min
Juventus zvíťazil v Miláne nad AC 2:0 a upevnil si vedenie v Serii A

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno prehrali v nedeľňajšom šlágri talianskej Serie A na San Sire s vedúcim tímom súťaže Juventusom Turínom 0:2.

slovakia

left justify in out

Hostí poslal do vedenia na konci prvého polčasu po peknej kombinácii španielsky útočník Fernando Llorente, v 68. minúte poistil víťazstvo vydarenou strelou z 23 metrov od brvna kanonier Carlos Tevez. Tridsaťročný Argentínčan zaznamenal už svoj 15. gól v sezóne.

Juventus je tak na najlepšej ceste získať tretí majstrovský titul v rade. Vďaka víťazstvu zvýšil svoj náskok na čele tabuľky, kde má pred druhým AS Rím už 11-bodový náskok. Rimania, ktorí majú odložený duel s Parmou k dobru, totiž iba remizovali s Interom 0:0.

V ďalšom nedeľňajšom zápase Fiorentina prekvapujúco nestačila doma na rímske Lazio a podľahla mu 0:1. O jediný gól stretnutia sa už v 5. minúte postaral efektnými nožničkami Lorik Cana.

sumáre - 26. kolo:
AC Miláno - Juventus Turín 0:2 (0:1)
Góly: 44. Llorente, 68. Tevez, 75.589 divákov.

 


AC Fiorentina - Lazio Rím 0:1 (0:1)
Gól: 5. Cana, 28.488 divákov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies