Juventus získal za Teveza kvarteto hráčov

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 17:52 • 2 min
Juventus získal za Teveza kvarteto hráčov

TURÍN - Úradujúci taliansky futbalový majster Juventus Turín zverejnil v pondelok detaily prestupu Carlosa Teveza do argentínskeho tímu Boca Juniors.

slovakia

left justify in out

Účastník Serie A predal kanoniera za 6,5 milióna eur, no peniaze neuvidí. Argentínčanom totiž zaplatil 3,5 milióna za dvojročné hosťovanie útočníka Guida Vadalu a ďalšie tri milióny eur za práva na Rodriga Bentancura Colmana, Franca Sebastiana Cristalda a Adriana Andresa Cubasa, informovala agentúra AP.
     

V drese "starej dámy" hral Tevez od roku 2013, v uplynulej sezóne dal v Serii A a v Lige majstrov dokopy 27 gólov. S mužstvom sa tešil zo zisku dvoch ligových titulov, Talianskeho pohára a tiež druhého miesta v minulom ročníku LM. Kanonier mal na Apeninskom polostrove ešte rok platnú zmluvu, no viackrát v priebehu sezóny sa vyjadril, že sa chce vrátiť do rodnej krajiny.
     

Tridsaťjedenročný Argentínčan hral za Bocu profesionálne v rokoch 2001-2004, na konto mu vtedy pribudol triumf v Pohári osloboditeľov a Interkontinentálnom pohári. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona