Juventus zachraňoval Ronaldo v posledných minútach

NETKY.SK • 31 Október 2019, 12:31 • 2 min
Juventus zachraňoval Ronaldo v posledných minútach

TALIANSKO - Včerajší večerný zápas talianskej Serie A medzi Juventusom Turín a FC Janov mal podľa papierových predpokladov jasného favorita. Na trávniku sa však odohrávalo čosi úplne iné.

slovakia

left justify in out

Hrdinom duelu bol ako inak Cristiano Ronaldo, ktorý v závere rozhodol. Portugalský kanonier však Turínčanom chýbal v zostave pred štyrmi dňami a "stará dáma" túto stratu v lige hneď aj pocítila, keď len remizovala na pôde v Lecce 1:1. Tréner Sarri mu dal vtedy voľno, teraz ho už zo zostavy nevynechal a tridsaťštyriročný Portugalčan ukázal, prečo je považovaný za jedeného z dvoch najlepších futbalistov sveta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abbiamo fatto qualche Domande #mauriziosarri

Príspevok, ktorý zdieľa fede Juventus (@fede_juve_fc),

 

"Bol to náročný zápas proti veľmi dobre organizovanému súperovi, no Juventus musí drieť až do konca. Dnes to bol mimoriadne naročný zápas, ale vytvorili sme si veľa šancí a toto víťazstvo sme si zaslúžili. Sme radi, že sme dosiahli tri body," povedal Ronaldo, ktorý strelil už svoj piaty ligový gól v ôsmom zápase prebiehajúcej sezóny.

 

img

 

Domáci sa dostali do vedenia v 36. minúte po hlavičke Leonarda Bonucciho, no hostia vyrovnali štyri minúty pred polčasom vďaka šťastnému gólu Christiana Kouameho, ktorý síce zle trafil loptu, no tá sa oblúčikom dostala do siete. Janovčania hrali od 51. minúty bez vylúčeného Francesca Cassatu, ktorý po druhej žltej karte dostal rovno aj červenú. Rovnako tak aj náhradný brankár Federico Marchetti. Ten však nebol na ihrisku a dostal ju za nešportové správanie. Ani Juventus nedohral v jedenástich, v 87. minúte dostal druhú žltú po spornom momente Adrien Rabiot.

 

 

 

Juventus má na čele tabuľky tesný jednobodový náskok pred druhým Interom Miláno, v ktorom pôsobí slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar. Tretia Atalanta stráca päť bodov. "Starú dámu" čaká najbližšie v lige sobotňajšie mestské derby na pôde FC Turín. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies