Juventus začal rozhovory s Llorentem, trhová cena 30 miliónov eur

NETKY.SK • 3 Január 2013, 12:32 • 2 min
Juventus začal rozhovory s Llorentem, trhová cena 30 miliónov eur

Juventus začal rozhovory s Llorentem, trhová cena 30 miliónov eur - Futbal Úradujúci taliansky futbalový majster Juventus Turín oznámil, že začal oficiálne rozhovory o prestupe španielskeho krídelníka Fernanda Llorenteho z Athletica Bilbao. Trhová cena re

slovakia

left justify in out

img

Úradujúci taliansky futbalový majster Juventus Turín oznámil, že začal oficiálne rozhovory o prestupe španielskeho krídelníka Fernanda Llorenteho z Athletica Bilbao. Trhová cena reprezentačného kanoniera sa pohybuje okolo 30 miliónov eur. 
      Postavou vysoký Llorente, ktorý si v Baskicku pre svoje vlasy vyslúžil prezývku "Leví kráľ", sa dostal do konfliktu s vedením Bilbaa potom, ako oznámil, že v lete už nepredĺži kontrakt. "Juventus Turín informoval, že začal rokovania s Llorentem, ktorému končí v Bilbau kontrakt 30. júna," cituje agentúra Reuters oficiálny portál španielskeho klubu. 
      Dvadsaťsedemročný Llorente je rodákom z Pamplony a odchovancom futbalovej akadémie Athletica Bilbao, pričom v seniorskom tíme debutoval v roku 2005. Za prvé mužstvo odohral v deviatich sezónach 317 stretnutí a dal 115 gólov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona