Juventus vyslal svoju bývalú legendu Nedvěda, aby presvedčil Van Persieho

NETKY.SK • 13 Jún 2012, 20:24 • 2 min
Juventus vyslal svoju bývalú legendu Nedvěda, aby presvedčil Van Persieho

Juventus vyslal svoju bývalú legendu Nedvěda, aby presvedčil Van Persieho - Futbal TURÍN - Juventus verí, že sa im podarí zlákať hviezdu Arsenalu Londýn, Robina van Persieho, po tom, ako rokovali s útočníkom. Taliansky tím vyslal legendu Pavla Nedvěda, kt

slovakia

left justify in out

imgTURÍN - Juventus verí, že sa im podarí zlákať hviezdu Arsenalu Londýn, Robina van Persieho, po tom, ako rokovali s útočníkom.

Taliansky tím vyslal legendu Pavla Nedvěda, ktorý je teraz riaditeľom v klube, aby sa s útočníkom stretol v tábore Holandska počas Euro 2012.

Juventus bojuje o hráča s Manchestrom City, ktoré sa tiež snaží získať Van Persieho.

Majstri Serie A chcú, aby bol v lete Van Persie ich hlavnou hviezdnou posilou a dali dohromady balík 90 miliónov eur, ktorý zahŕňa sumu €30m na prestup a zmluvu s týždenným platom €220.000.

Manchester City má tiež záujem, ale najprv sa potrebuje zbaviť hráčov ako Edin Džeko a Carlos Tevez, aby splnili finančné fair-play podľa pravidiel UEFA.

Van Persie bude rozhodovať o svojej budúcnosti až po Majstrovstvách Európy, keďže Arsenal mu ponúkol trojročnú zmluvu na 130.000 libier týždenne a bonus 5 miliónov libier za predĺženie zmluvy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies