Juventus vyhral najvyššie od roku 1983

NETKY.SK • 10 November 2014, 09:59 • 2 min
Juventus vyhral najvyššie od roku 1983

TURÍN - Futbalisti Juventusu Turín dosiahli svoju najvyššiu výhru v talianskej Serie A za uplynulých 31 rokov.

slovakia

left justify in out

V nedeľu zdolali doma Parmu 7:0, naposledy si podobným pomerom poradili s Ascoli v roku 1983. Po dva góly dali Fernando Llorente, Carlos Tévez a Álvaro Morata, jeden pridal Stephan Lichtsteiner. Zaujal najmä Tévezov gól v úvode druhého polčasu po sóle od polovice ihriska s obídením štyroch protihráčov. Argentínčan strelil v tejto sezóne už dvanásť gólov. Juventus aj vďaka nim vedie tabuľku Serie A o tri body pred AS Rím. "Prežívame skvelé obdobie a aj dnešok je toho potvrdením. Dosiahli sme potrebné víťazstvo a odstránili viaceré chyby z predchádzajúcich duelov. Po poslednej reprezentačnej prestávke sme nevyužili množstvo streleckých možností, dnes sme si to vynahradili a vyšlo nám všetko. Pred bránkou súpera sme hrali perfektne," povedal po zápase Tévez, ktorý si svojimi výkonmi vypýtal po vyše troch rokoch pozvánku do argentínskej reprezentácie.

 

Parma je na opačnom póle tabuľky a utrpela najhorší debakel medzi talianskou elitou v klubovej histórii. Doteraz to boli dve prehry 0:5 s Interom Miláno i Juventusom. Do Turína pritom Parma cestovala dobre naladená po minulotýždňovej výhre 2:0 nad Interom Miláno. Informácie zverejnil Daily Mail. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona