Juventus Turín porazil hladko Inter Miláno, Morata ukončil gólové suchoty

NETKY.SK • 28 Január 2016, 09:20 • 2 min
Juventus Turín porazil hladko Inter Miláno, Morata ukončil gólové suchoty

TURÍN - Futbalisti Juventusu Turín zvíťazili v stredajšom prvom dueli semifinále Talianskeho pohára (Coppa Italia) nad Interom Miláno rozdielom triedy 3:0 a sú blízko postupu do finále. Dvoma gólmi sa na triumfe "starej dámy" podieľal španielsky útočník Álvaro Morata, gólovú poistku pridal Argentínčan Paulo Dybala. Odveta je na programe 3. februára.

slovakia

left justify in out

Juventus zlomil v rámci Coppa Italia neúspešné ťaženie proti Interu, nad tímom zo San Sira totiž nedokázal triumfovať od roku 1992.  Kanonier Morata po stretnutí vyhlásil, že dvadsaťzápasové gólové suchoty ho veľmi sužovali. "Boli to pre mňa ťažké časy, nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Priveľmi to zaťažovalo moju myseľ. Dúfam, že už je to za mnou a konečne som to zlomil. Táto noc bola pre mňa dôležitá. Ďakujem spoluhráčom za to, že mi pomohli," vyhlásil odchovanec Realu Madrid pre Rai Sport. 


"Morata v posledných zápasoch predviedol dobré výkony a tlačil sa do zakončenia. Doslova išiel za gólom. Uvedomujem si, že je smutné, ak útočník nedáva góly, ale nemohol predsa stratiť za pár týždňov svoje zakončovateľské kvality," doplnil tréner "Juve" Massimiliano Allegri. Ten napriek trojgólovému náskoku zatiaľ krotí prílišný optimizmus. "Prvý zápas s výsledkom 3:0 je za nami, ale ešte nás stále čaká 90 minút na San Sire," dodal 48-ročný rodák z Livorna. 

 

Taliansky pohár - 1. zápas semifinále:

Juventus Turín - Inter Miláno 3:0 (1:0)

Góly: 36. a 63. Morata (prvý z 11 m), 83. Dybala, ČK: 70. Murillo (Inter)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies