Juventus si udržal stopercentnú bilanciu, gólom prispel aj Ronaldo

NETKY.SK • 7 Október 2018, 13:33 • 2 min
Juventus si udržal stopercentnú bilanciu, gólom prispel aj Ronaldo

RÍM - Futbalisti Juventusu Turín si udržali stopercentnú bilanciu na štarte novej sezóny.

slovakia

left justify in out

V sobotu triumfovali v talianskej Serii A na pôde Udinese Calcio 2:0 a sú na čele tabuľky s plným počtom 24 bodov. Vyhrali aj desiaty zápas v prebiehajúcom ročníku vo všetkých súťažiach a vylepšili tak klubový rekord.

 

V metropole Friuli otvoril skóre Rodrigo Bentancur, o štyri minúty neskôr stanovil konečný výsledok Cristiano Ronaldo. "Nikto ho nezastaví!," reagoval na gól Ronalda denník Gazzetta dello Sport v narážke na obvinenie zo znásilnenia, ktoré voči portugalskému kanonierovi vzniesla Američanka Kathryn Mayorgová. "Odohral ďalší dobrý zápas. Je na tom dobre - trénuje, hrá a strieľa góly," zhodnotil kouč Massimiliano Allegri. Ronaldo dal za nový klub v prebiehajúcej sezóne štyri góly.

 

Juventus pod vedením Allegriho uspel v tomto ročníku vo ôsmich ligových dueloch a dvakrát aj v Lige majstrov - po víťazstve 2:0 vo Valencii zdolal Young Boys Bern hladko 3:0. Na ihrisku Udinese otvoril skóre 21-ročný uruguajský stredopoliar Rodrigo Bentancur. "Bol to môj tretí gól na vrcholnej úrovni v kariére a prvý za Juventus. Venujem ho mojej mame, ktorá sa na mňa pozerá z neba. Bol dôležitý, pretože sme vďaka nemu otvorili skóre," uviedol Bentancur podľa agentúry DPA.

 

"Technicky vzaté, toto bol jeden z našich najlepších duelov v sezóne. Veľa sme si toho vypracovali a takmer nič sme súperovi nedovolili," dodal Allegri po sobotňajšom víťazstve.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies