Juventus sa šplhá, nadchádzajúcou prekážkou Fiorentina

NETKY.SK • 11 December 2015, 14:22 • 2 min
Juventus sa šplhá, nadchádzajúcou prekážkou Fiorentina

FLORENCIA - Obhajca trofeje v najvyššej talianskej futbalovej súťaži Juventus Turín sa po nevydarenom vstupe do tejto sezóny aktuálne vezie na päťzápasovej víťaznej vlne v Serie A.

slovakia

left justify in out

Zlepšenú formu neúspešného finalistu ostatnej edície Ligy majstrov si postupne odniesli mestský rival FC, Empoli, AC Miláno, Palermo a Lazio Rím. Zverenci Massimiliana Allegriho sa najbližšie pokúsia na domácej pôde prekonať ACF Fiorentina. Juventus pred nedeľnou konfrontáciou s výkopom o 20.45 h figuruje na piatej priečke poradia (27 bodov), "fialové" mužstvo z Florencie na druhej (32).


"Nedeľné stretnutie je veľmi dôležité. Ide o príležitosť zamiešať kartami na čele tabuľky. Musíme ju využiť. Fiorentina je excelentný tím, na svojej momentálnej pozícii sa nachádza zaslúžene. Potrebujeme ostražitosť, aj keď sa hrá na našom štadióne. V súčasnosti podávame konzistentné výkony, vďaka nim sme triumfovali päťkrát za sebou, no stále je pred nami mnoho práce," povedal pre oficiálnu internetovú stránku turínskeho klubu stredopoliar Claudio Marchisio.


Záložník hostí Borja Valero na webe football-italia.net označil nadchádzajúci duel za najpodstatnejší zápas roka pre ACF: "Treba sa pripraviť a dúfať, že to dopadne dobre. Našim fanúšikom rovnako ako hráčom na tomto meraní síl nesmierne záleží. Chceme uspieť pre priaznivcov i nás. Udržali by sme sa tým blízko čela ligového pelotónu. Nebojíme sa nikoho, do Turína pocestujeme predviesť náš typický štýl, hoci proti veľmi kvalitnému Juventusu to nebude jednoduché."


Obidvaja nedeľní protivníci sa prebojovali do vyraďovacej fázy v pohárovej Európe, Turínčania v Lige majstrov, družstvo pod trénerským vedením Paula Sousu v Európskej lige.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies