Juventus sa nachádza v kríze, tréner Allegri organizuje špeciálny kemp

NETKY.SK • 1 November 2021, 10:41 • 2 min
Juventus sa nachádza v kríze, tréner Allegri organizuje špeciálny kemp

TURÍN – Turínsky veľkoklub zažíva ťažké časy. Hráči bianconeri získali z posledných troch zápasov iba jeden bod, kormidelník Massimiliano Allegri sa preto odhodlal k netradičnému kroku.

slovakia

left justify in out

Futbalisti starej dámy strávia nasledujúcich šesť dní v komplexe Jhotel, v ktorom sa budú intenzívne pripravovať na zápas so Zenitom Petrohrad v Lige majstrov, ako aj na víkendový duel talianskej Serie A s Fiorentinou. Malo by ísť o mimoriadne striktný režim, počas ktorého budú mať zakázaný osobný kontakt s rodinami.

 

img

 

Allegri takýto razantný krok neurobil po prvýkrát. Na začiatku svojej druhej sezóny na lavičke Juventusu v ročníku 2015/2016 reagoval podobným spôsobom na vtedajšiu krízu, ktorá priniesla klubu až štyri porážky v desiatich zápasoch. Jeho vtedajší zverenci sa mu okamžite odvďačili neuveriteľnou sériou pätnástich víťazných zápasov. Juventus na konci sezóny obhájil scudetto s náskokom deviatich bodov.

 

img

 

Po minulotýždňovej remíze s Interom Miláno sa taliansky gigant ocitol v ťažkej jesennej depresii a po domácej prehre 1:2 so Sassuolom nestačil ani na Hellas Verona, s ktorým ťahal za kratší koniec po rovnakom výsledku. Klub sa nachádza na 9. mieste tabuľky a na prvú priečku stráca už priepastných 16 bodov. Turínska bieda sa odzrkadľuje aj v skóre 15:15. Najlepším strelcom klubu je Paulo Dybala s tromi zásahmi. Juventusu sa darí aspoň v prestížnej Lige majstrov, kde má po troch kolách na konte plný počet bodov a dokázal poraziť aj úradujúceho šampióna, londýnsku Chelsea.

 

img

 

Juventus v lete prišiel o kritizovaného Cristiana Ronalda, ktorý zamieril do Manchesteru United a očakávalo sa, že staronový tréner Allegri začne postupne zavádzať zmeny k lepšiemu. Verejnosť však vidí najväčší problém v zložení mužstva, ktoré je plné hráčov s vysokými platmi, ktorí neodvádzajú na trávniku požadované výkony. Predovšetkým ide o trojicu záložníkov Rabiot, Ramsey, Bentancur. Fanúšikom leží v žalúdku aj prezident Andrea Agnelli, ktorý sa však z klubu odísť nechystá, pretože ide o rodinný podnik.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies