Juventus sa na San Sirre zosypal, nevzkriesil ho ani Ronaldo

NETKY.SK • 8 Júl 2020, 11:05 • 2 min
Juventus sa na San Sirre zosypal, nevzkriesil ho ani Ronaldo

MILÁNO - Tréner Juventusu Maurizio Sarri pochválil hráčov za výkon v úvodnej 60-minútovke utorkového šlágra 31. kola talianskej futbalovej Serie A proti AC Miláno. Nevedel si však vysvetliť následný výpadok lídra tabuľky, ktorý stratil dvojgólový náskok a z Milána cestoval domov s prehrou 2:4, prvou v lige od 8. februára.

slovakia

left justify in out

Stále vo vedení

Turínčania nevyužili zaváhanie Lazia, ktoré krátko predtým prehralo v Lecce 1:2. Pred Rimanmi však majú naďalej pohodlný sedembodový náskok a zisk deviateho "scudetta" za sebou vo vlastných rukách.

 

Rozčarovaný tréner Sarri

"Šesťdesiat minút sme hrali dobre. Kontrolovali sme dianie na trávniku, neviem si preto vysvetliť, čo sa udialo potom. Bol to výpadok, aj keď niečo podobné sa pritrafilo aj iným tímom. Nabitý kalendár v závere sezóny je pre každého ťažký po mentálnej i fyzickej stránke. Nie je však dôvod na paniku. Musíme zostať pokojní a pripraviť sa na nasledujúci zápas proti Atalante," citovala Sarriho agentúra AP.

 

img

 

Zápas sa hrá 90 minút 

Všetkých šesť gólov na San Sire padlo až v druhom polčase. Obhajca titulu skóroval dvakrát v rýchlom slede vďaka Adrienovi Rabiotovi a Cristianovi Ronaldovi, ale v rozmedzí 62. a 67. minúty inkasoval až tri góly. Jedenástku premenil Zlatan Ibrahimovič a po ňom sa presadili aj Franck Kessie a Rafael Leao, v závere poistil triumf domácich Ante Rebič.

 

 

Klasický Ibra 

Miláno sa vďaka zisku troch bodov posunulo priebežne na piatu priečku tabuľky a posilnilo si šance na zisk miestenky v Európskej lige UEFA. "Keby som tu bol od začiatku sezóny, boli by sme majstri. Hrali sme fantasticky a ukázali sme návod, ako zdolať Juventus," vyhlásil 38-ročný švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič, ktorý prišiel do AC v januári. Za "rossoneri" strelil v jedenástom ligovom vystúpení piaty gól.

 

img

 

Lazio šlo dolu vodou 

Pred reštartom sezóny zaostávalo Lazio za Juventusom o jediný bod, súčasné sedembodové manko sa pre tím z hlavného mesta najmä vzhľadom na jeho súčasnú formu javí ako nedostihnuteľné. Laziu skôr hrozí, že príde o druhé miesto, na ktoré si robia zálusk Inter Miláno a Atalanta Bergamo.

 

img

 

"Prestávka nám vôbec nepomohla. Nie sme to isté Lazio ako pred ňou, najmä psychicky nezvládame zápasy podľa našich predstáv. Pokúsime sa v závere sezóny vydať zo seba maximum," uviedol kanonier Lazia Ciro Immobile, s 29 gólmi najlepší strelec Serie A.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies