Juventus nevyužil presilovku, v šlágri remizoval v Ríme s AS 1:1

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 07:52 • 2 min
Juventus nevyužil presilovku, v šlágri remizoval v Ríme s AS 1:1

RÍM - Úradujúci taliansky futbalový majster Juventus Turín remizoval v pondelkovom šlágri 25. kola Serie A na ihrisku AS Rím 1:1 a na čele tabuľky má tak pred hlavným konkurentom v boji o titul naďalej deväťbodový náskok.

slovakia

left justify in out

Líder bol pritom bližšie k víťazstvu. V 62. minúte putoval po faule na Artura Vidala a druhej žltej karte predčasne pod sprchy domáci obranca Vasilios Torosidis. "Stará dáma" sa dve minúty na to ujala vedenia, keď z priameho kopu krásne zakrútil loptu k žrdi Carlos Tevez. Argentínsky kanonier zaznamenal svoj 15. gól v sezóne a osamostatnil sa na čele tabuľky strelcov. AS s 10 hráčmi v poli však nezložil zbrane a v 78. minúte dokázal vyrovnať zásluhou Seydoua Keitu. Bývalý stredopoliar Barcelony tak zachoval pre svoje mužstvo aspoň minimálnu šancu na zisk titulu.

 

V tvrdom zápase udelil hlavný rozhodca až 11 žltých kariet, Torosidis videl aj červenú. Rimania hrali na Olympijskom štadióne už šiestykrát za sebou nerozhodne.

 

Taliansko - Serie A - 25. kolo:

AS Rím - Juventus Turín 1:1 (0:0)

Góly: 78. Keita - 64. Tevez, ČK: 62. Torosidis (AS), 55.651 divákov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies