Juventus má 3. titul v rade na dosah, v nedeľu proti Neapolu bez Teveza

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 12:26 • 2 min
Juventus má 3. titul v rade na dosah, v nedeľu proti Neapolu bez Teveza

RÍM - Futbalisti Juventusu Turín sa po stredajšom triumfe 2:1 nad Parmou ešte viac priblížili k zisku majstrovského titulu v Serii A. "Stará dáma" má na čele tabuľky pohodlný 14-bodový náskok pred AS Rím, pričom do konca súťaže zostáva osem kôl a v hre je už len 24 bodov.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom pokračovaní talianskej ligy si Juventus zmeria sily s tretím tímom súťaže SSC Neapol, bude mu však chýbať potrestaný 18-gólový kanonier Carlos Tevez, ktorý je jediným vo forme hrajúcim útočníkom "Juve". "Čaká nás kľúčový zápas, ale veríme si, víťazstvo nad Parmou nám ešte viac zdvihlo sebavedomie. Čaká nás zaujímavý záver sezóny, okrem domácej súťaže hráme vo štvrťfinále Európskej ligy UEFA s Lyonom. Radi by sme si zaistili titul čo najskôr, aby sme sa mohli sústrediť na dosiahnutie cieľa v európskom pohári, v ktorom sa chceme prebojovať do finále," vyhlásil kormidelník Juventusu Antonio Conte. Jeho zverenci v prípade zisku titulu oslávia tretie scudetto v rade. Pre Juventus bol duel s Parmou už nepretržitým 15. víťazným na domácej pôde.

 

Neapol si bude chcieť upevniť súčasné postavenie, ktoré mu zaručuje štart v novej edícii Ligy majstrov, pred štvrtou Fiorentinou má 10-bodový náskok. "Pracujeme na tom, aby sme si udržali tretie miesto. Chceme sa pokúsiť ponaháňať aj AS Rím, no bude to nesmierne náročné. Určite však pre to urobíme maximum, naším cieľom je vyhrať všetky zostávajúce zápasy," vyhlásil Jose Callejon, ktorý pri stredajšom triumfe 4:2 v Catanii strelil svoj 11. gól v drese Neapola.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies