Juventus dostal na kolená Simeoneho syn, Allegri: Neospravedlniteľné

NETKY.SK • 28 November 2016, 09:24 • 2 min
Juventus dostal na kolená Simeoneho syn, Allegri: Neospravedlniteľné

RÍM - Náskok Juventusu Turín na čele talianskej futbalovej ligy pred AS Rím sa cez víkend scvrkol na rozdiel štyroch bodov. Obhajca titulu nečakane prehral na ihrisku FC Janov 1:3, keď už v prvej polhodine inkasoval tri góly.

slovakia

left justify in out

"Je to neospravedlniteľné. Nemôžeme si dovoliť hrať tak, ako sme ukázali v úvodnej tridsaťminútovke," hneval sa tréner Juventusu Massimiliano Allegri.

 

Favorita dostal na kolená 21-ročný Giovanni Simeone, syn argentínskeho trénera Atletica Madrid Diega Simeoneho. Ten sa dvakrát strelecky presadil v priebehu úvodných trinástich minút a bol aj pri zrode tretieho gólu Janova: "Pred tromi dňami mi otec povedal, že strieľanie gólov majú Simeoneovci v krvi. Som šťastný, že som to dokázal. Keď hráč dostane od trénera šancu, musí byť pripravený."

 

Juventus neinkasoval v Serii A tri góly v prvom polčase viac ako jedenásť rokov, nedeľňajší duel však túto štatistiku zmenil. "Stará dáma" pritom predtým dostala v trinástich dueloch spolu iba deväť gólov. "Dnes nám vyšlo takmer všetko. Hrali sme nebojácne, rýchlo smerom dopredu a využili sme šance. Mali sme aj kus šťastia, ale chlapcov musím pochváliť za skvelé predstavenie," tešil sa kouč Janova Ivan Jurič.

 

Hostia sa v Janove dlho nevedeli presadiť, aspoň čestný úspech dosiahol až v 82. minúte z priameho kopu Miralem Pjanič. To už hral Juventus iba s desiatimi hráčmi, pretože Allegri trikrát striedal a zraneného Daniho Alvesa už nemohol nahradiť. "Vedeli sme, že v Janove sa nehrá ľahko. V prvom polčase sme urobili chyby a pykali za to, v druhom bol už náš výkon dobrý. Na body to však nestačilo," povedal tréner Juventusu. "V lige sme doteraz prehrali tri zápasy a všetky hneď po dueloch Ligy majstrov. Nemalo by sa to stávať, ale stalo sa opäť a možno nám to pomôže vrátiť sa nohami späť na zem. Sezóna je ešte dlhá a nič nemáme garantované."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies