Juventus delí od zisku štvrtého titulu za sebou jediný bod

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 10:09 • 2 min
Juventus delí od zisku štvrtého titulu za sebou jediný bod

RÍM - Futbalisti Juventusu Turín majú na dosah zisk ďalšieho titulu v talianskej Serie A. Hráči "starej dámy" v stredu zvíťazili nad Fiorentinou 3:2 a päť kôl pred koncom súťaže majú pred Laziom Rím 14-bodový náskok. K tomu, aby mohli oslavovať svoj štvrtý majstrovský primát za sebou, im tak chýba jediný bod.

slovakia

left justify in out

Skóre stredajšieho duelu otvorili hostia, keď po faule Andreu Pirla na Joaquina Sancheza sa z pokutového kopu nemýlil Gonzalo Rodriguez. Pirlo odčinil svoju chybu v 36. minúte, keď po jeho presnom centri vyrovnal na 1:1 Fernando Llorente. Víťazný gól zaznamenal krátko pred polčasovou prestávkou Carlos Tevez. Argentínsky útočník pridal druhý presný zásah tesne po tom, ako Rodriguez nevyužil možnosť vyrovnať na 2:2, keď tentoraz z penalty minul. Tevez s celkovým počtom 20 gólov vedie poradie strelcov Serie A.

 

"Sme veľmi blízko k cieľovej čiare. Titul je na dosah, už cítim vôňu koláča, ale ešte ho nevidím. V posledných zápasoch sme hrali rozumne a rovnako tomu bolo aj dnes. Teraz náš čaká ťažký zápas v Janove a potom už náročné semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid," povedal kapitán Juventusu Gianluigi Buffon.

 

Lazio Rím si poistilo druhé miesto v tabuľke, keď zdolalo Parmu 4:0. O výsledku bolo rozhodnuté už po štvrťhodine hry, keď postupne skórovali Marco Parolo, Miroslav Klose a Antonio Candreva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona